Om

Antikens Ofelia "Offa" hemma i trädgården.

Lady och jag 1997 på en agility uppvisning på torget i Filipstad.

Jag och Lady hade många roliga år tillsammans med långa skogspromenader, lydnadskurser, agilitykurser och utställningar.


En glimt av vårat nya hem i centrala delarna av Sjöbo.  

Vad trevligt att just du tittar in på min sida. 

Jag heter Emily och bor i Sjöbo, nere i Skåne, tillsammans med mina 2 barn och våra 2 hundar.

Den första wheaten terriern kom in i mitt liv när jag var 10år och bodde i Värmland med mina föräldrar. Hon hette Soft Hawk "Lady" Giselle, och tiden med henne byggde upp min kärlek för rasen till något helt ofattbart.

Vi gick på lydnadskurser, agilitykurser och en del utställningar. Lady var den där hunden som var med överallt där jag gick. Lady blev nästan 14 år gammal och minnena är starka från vår tid tillsammans.

2001 flyttade jag ner till Skåne utan djur och det var en tid av stor saknad. Jag bestämde mig för att snarast möjligt ha en wheaten i mitt liv igen.

Mitt brinnande intresse för djur har präglats av både hundar, katter och hästar genom åren och när jag köpte gården 2007 fick drömmen om en egen kennel utrymme i mitt liv.


Hösten 2013 blev min dröm förverkligad när Antikens Ofelia "Offa" kom in i mitt liv.

Offa och jag har sedan dess varit på en del utställningar under åren och vi tycker det är riktigt kul.

 

Sommaren 2017 föddes min första valpkull och det var en fantastisk sommar med 5 underbara valpar.

Jag valde att behålla en tik från den kullen som fick namnet Leafgarden Astilbe "Donna". Hon är en super härlig tjej med fina framgångar i utställningsringarna redan. 

Mina tankar är att fortsätta avla på Offa och Donna men först måste jag komma i ordning i mitt nya hus i Sjöbo. 


22/3-20 

Nu har vi börjat komma i ordning i det nya hemmet och det ska bli oerhört spännande med lite valpar, om nu allt går som planerat.